HET RESTAURANT

Hier vindt u ze op de kaart, die typische Ardense streekgerechten. Grootmoeders recepten. Maar ook moderne, originele, hedendaags getinte gerechten.
Onze trots, Ardens varkensvlees en vleeswaren, verkrijgbaar in plaatselijke en originele recepten.

In de loop van de seizoenen biedt onze tafel de Verleiding van ‘Saint Antoine’ (lies, poot, staart, oor), getuige van het slachten van onze metgezel. De ‘Gratinée de Florenville’, ... we zijn niet ver van Orval. De ‘Touffaye Gaumaise’ (dank u oma voor uw recept), de geperste kop zoals voorheen met de hand gesneden (we zijn niet gehaast); maar ook boerenham en hammetjes gekookt bij lage temperatuur. Varkenswangen bereid met Tchesté bier, boerenworst, adouillettes, everzwijn, hertenvlees, volgens de seizoenen en de markt ....
Andere producten (groenten, kaas, wijn) zijn bij voorkeur biologisch, vers en plaatselijk. Zodat de klant terugkomt, denken wij aan zijn gezondheid. Opdat hij vaak terugkomt, zorgen wij voor smaakvolle producten en gerechten.

Wij werken met de seizoenen, met respect voor het land.
En wij koken met olijfolie en geklaarde boter.


Om zeker een tafel te krijgen, gelieve alleen telefonisch te boeken. Geef ons uw naam, de geschatte tijd van aankomst, het aantal plaatsen te boeken, alsmede uw telefoonnummer.
Présentation Restaurant Boutique Musée